aiheeni on käsityö

Hei! Olen veerapollo ja minun aiheeni käsittelee käsitöitä. Valitsen aiheen, koska tykkään tehdä käsitöitä. Suosittelen minun aihettani, jotka tykkäävät käsitöistä ja tekevät niitä. Näytän enimmäkseen mitä töitä teen koulussa, koska teen käsityö tunneilla niitä. Koulussa käsityö tunneilla ne ovat joskus helppoja ja joskus vaikeita.

 

kasityo1-jpg

Käsityö laukku

-Suunnittelu vaihe oli vaikea omasta mielestäni, koska en tiennyt mitä tekee siihen.

-Minun suunnitelmani muuttui 4 työvaiheen jälkeen silloin ompelin kankaan vielä toisen kerran yhteen, koska sinne tuli reikiä. Sen jälkeen tein laukulle pohjan ja päärmeen.

-Minusta työn teko oli todella hauskaa, se oli paras työ jonka olen tähän mennessä tehnyt.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 + = 24